Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem zvědav, jak dlouho bude trvat, že evropské společenství vystřízliví ze svého naivně idealistického přesvědčení o možné integraci přišedších davů muslimů, kteří mají skrytě zakódováno ovládnout prostředí a přizpůsobit ho svému obrazu.

Obavy z očekávané kocoviny nemohou ospravedlnit status quo.

7 0
možnosti
Foto

Záleží na úhlu pohledu.

Pro islámské vetřelce a uchvatitele, jejich nohsledy, kolaboranty, šovinisty, kteří potřebují nějak prosadit svou "nadřazenost nad ženami" a sluneční pitomce všeho druhu je islám skutečně "pozitivní součástí evropské kultury".

Pro všechny ostatní jde o nepřijatelnou fašistickou ideologii, která ve svobodné a demokratické Evropě nemá co pohledávat a jejíž propagace a šíření by mělo být trestné!

A jestli už je na čase tento spor jasně pojmenovat a rozříznout? Včera bylo pozdě!

9 0
možnosti
KM

K79a14r13e81l 35M77a60s97e79k

19. 4. 2017 15:00

Jen klid. Vy nebudete nic zakazovat a nebudete nikoho trestat.

1 6
možnosti
LC

Andělka a není to tak dávno, prohlásila, že islám patří k Německu, jako k velbloudovi hrby. Takže dokud jsme s Německem v jednom spolku, kde Německo hraje první housle, tak bych o tom nepochyboval. A nebýt v tom spolku, tak prý do roka a do dne tady vypukne hladomor. Však uvidíte jak dopadne UK, chudáci.

1 0
možnosti
VV

Constantin Schreiber je zacinajici novinar, nevim kym mimo vas je uznavanym. A pokud chcete spatrit prinos Islamu evropske kulture, zajedte se podivat do Spanelska.

4 2
možnosti
MK

No, v Seville ten přínos viděli nedávno, když muslimové napadli železnými tyčemi křesťanské procesí.;-(

10 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik