Václav Vít

Trocha hemžení v okurkové sezóně.

21. 07. 2017 9:32:17
Ačkoli je okurková sezóna v plném proudu, přece je tu pár událostí, které nás mohou probudit z prázdninové letargie.

KS protiváhou IS?

Poslední vývoj polské vnitrostátní politiky naznačuje odklon od překonané demokracie a příklon ke Křesťanskému státu. Konec konců lidem má vládnout jejich Pán, Ježíš Kristus, oni by pak měli vzít kříž svůj a následovat ho! Život pozemský je přeci jen přípravkou na život věčný, situovanou do slzavého údolí . Zástupcem Krista na Zemi je ovšem Jaroslav Kaczyński, nikoli papež František, který se zřetelně odcizil středověkému fundamentalizmu. Jedinou pochybnost vzbuzuje tvrzení J. Kaczyńského, že jeho bráchu Lecha zavraždila opozice. Ve skutečnosti ho na nebesa k pokárání povolala Panenka Maria Černogurská, které zase vyčinil její syn za opakované orodování . Na jakékoli drmolení modliteb, zvláště pak litanií , je Bůh Otec alergický, protože sám nejlépe ví, co člověk potřebuje. (viz Nový zákon, kapitola věnovaná Otčenáši.)

S dětmi je zábava i kříž

Trumpova dcera není rozhodně Trumpeta, tou je její bráška Donald Trump jr. Pěkně to svému tatíkovi zavařil. Nakonec i když neochotně přiznal snahu získat od cizí velmoci informaci zneužitelnou v prezidentské volební kampani. Informace byla prý bezvýznamná, což ovšem není zásluhou našeho trumbery, důležitý je úmysl nečestným způsobem ovlivnit výsledek voleb světového významu.

Něco shnilého ve státě českém

Státní zástupci jsou spokojeni s výkonem řadových policistů ve věci organizovaného zločinu, nikoli však s nečinností jejich bossů. Hrad naletěl podvodníkům v kauze vodních elektráren v Kyrgyzstánu. Od těchto machrů se odvrací i ČEZ, který má sám máslo na hlavě albánského stamilionového šoféra. Spějeme od právního státu k ŠS, ke státu, v němž si rozhodující moc ohlídají bezcharakterní šibalové? Blíží se volby, doufejme, že ještě není vše ztraceno.

Autor: Václav Vít | karma: 6.97 | přečteno: 187 ×
Poslední články autora