Václav Vít

Pár deka fiktivního bulváru z Česka

10. 07. 2017 8:49:58
Článek se pokouší reagovat na dění u nás i ve světě ironickou nadsázkou. Cílem je pobavit čtenáře z většinové populace a mírně naštvat ty zlobivé.

Z našich rybníků a jiných vodních nádrží.

Skutečná žabomyší bitka se strhla na Lipenské přehradě. Z vody se náhle vynořili žabí muži a fyzicky napadli skupinu šedých kancelářských myší, které se pokoušely balit jejich kočky.

Jazykové zákoutí.

Na sklonku středověku bylo u nás více než rušno. I za hranicemi Českého království a Moravského markrabství se pro kravály a nepokoje ujal název pragérie. Dnes je načase tento zastaralý pojem nahradit mnohem aktuálnějším termínem hamburgérie. Nejde ovšem o excesy pojídačů hamburgerů, ale o řádění zakomplexovaných ubožáků , kteří dokážou vyniknout jen v něčem za hranou, v něčem, co vyžaduje IQ lehce nad intelektuální úrovní divočáků. Není jistě náhodou, že ve stejnou dobu, kdy zasedala G20 a ulice Hamburku devastovali zločinci, se v Česku objevil prasečí mor. Jak by řekl náš přední ultraortodoxní kreacionista pan Michal Semín: Když je nouze nejvyšší, pomoc boží nejbližší. Zbývá jen dokázat, že hamburští rowdies jsou díky genetické poruše vysoce náchylní k prasečím chorobám. Místo plošné fyzické likvidace zřejmě postačí karanténa čtyř až čtyřicetičtyř let.

Normalizační myslivecká latina přežívá dodnes.

Jo komunisti? Jsou tu pořád, skupují nemovitosti v Krkonoších, ale jsou plaší. Na pastvu se vydávají brzy ráno, kdy je nejvhodnější doba lovu. Mají narudlé maso okořeněné žlučí a nakejslým svědomím. EET se na ně nevztahuje, jako ve všem a všude mají protekci.

Ekologická hlídka.

Stále ještě nejsme na vrcholu potravinového řetězce. Abychom toho dosáhli, musíme se stát nejedlými, nechutnými až odpornými. Naším vzorem mohou být oba Nejedlí, Zdeněk i ten druhý zemitý, zemanitý.

Reklama.

Paranoici, myslíme na Vás.

Naše paraple vás zbaví panického strachu z bludných parašutistů. Jedno balení obsahuje naše patentované paraple, manuál, samolepící záplatu a škrabku na tříděné maso.

Cena od 9 999 Kč

Historické vazby Tibetu na Čínu.

Kublaj Chán ovládal jak mongolštinu, tak mandarínskou čínštinu. V Tibetu by se nedomluvil, místní by však byli stíháni za neposlušnost, neboť skvělý ten muž nečinil rozdílu mezi neslyšícími, nerozumějícími a vzdorujícími.

Autor: Václav Vít | karma: 7.86 | přečteno: 484 ×
Poslední články autora