Václav Vít

Kapesní mimozemšťan v akci

24. 05. 2017 10:20:51
Napohled nic moc. Vypadá jako zadeček většího pavouka, ovšem bez noh. Na spodním okraji svého kulatého placatého těla má jemné třásně. Občas se na nich trochu nadzvedne a vzápětí žuchne zpátky na linoleum.

Napohled nic moc. Vypadá jako zadeček většího pavouka, ovšem bez noh. Na spodním okraji svého kulatého placatého těla má jemné třásně. Občas se na nich trochu nadzvedne a vzápětí žuchne zpátky na linoleum. Zvolil si území mezi kuchyňskou linkou a ledničkou. Nevydává žádné artikulované zvuky ani nevysílá signály v oboru viditelného spektra. Dorozumívá se výhradně telepatický, což je dost na nervy. Je obtížné rozlišit, co si myslím sám a co my ten ferina vsugeroval. Naštěstí existuje způsob jak se dobrat pravdy. Metoda je prostá, na kapesní kalkulačce zadám obtížnější vypočet, například "13 umocnit na ln69 " . Napadne-li mě nějaké devítimístné číslo, například 52066,0695, stisknu klávesu "= " a pokud výsledek souhlasí, je můj mimozemšťan v akci. Dalších pár minut je pak ochoten se mnou komunikovat.

Přesně předpovídá počasí, burzovní zprávy, jeho koníčkem jsou hloupé chyby našich politiků, už vícekrát projevil ochotu je zkonzumovat, na čemž by vydělali jak mimozemšťané tak lidstvo. Poučil jsem ho, že pojídání lidí by mohlo narušit budoucí dobrosousedské vztahy obou galaxií. Nicméně, že by se mohla prosadit jistá výjimka, a to preventivní konzumace islamistů. Pokud by to nestačilo. našel by se i další škodlivý odpad lidské společnosti. Bohužel mu více sdělit nemohu, protože v této oblasti je u nás drasticky omezena svoboda slova.

Můj kosmický přítel sebou několikrát žuchnul na linoleum. Pak zmizel pod plynovým sporákem. Tohle dělává, když ho zvláště dojme lidská omezenost.

Autor: Václav Vít | karma: 10.33 | přečteno: 169 ×
Poslední články autora