Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Novičok ve spodním prádle by způsobil impotenci dole a ne navrchu..;-D!!!!

1 1
možnosti

Taky mám takový dojem, že ten Navalný už totálně zblbnul !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

J53a51k61u90b 22H77o79z89a

22. 12. 2020 9:35

Soráč, takovým jako Bellingcat věřím asi tak stejně jako Syrské observatoři pro lidská práva krejčího Rahmana.

1 4
možnosti

Můžete doložit, kdy se Bellingcat mýlil? Děkuji předem.

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 2
možnosti

Naštěstí tu kromě těch kolaborantů, schovaných za každým bukem, ovšem máme i demokratickou elitu národa, kterou tu zastupuješ, že. ;-D

2 4
možnosti
Foto

Hloupým blábolům propagandy většina obyvatel nevěří a to je příjemné zjištění R^

1 3
možnosti

Novičok byl prý v podvlíkačkách. Netušila jsem, že Jára Cimrman vynalézal i v oboru atentátnictví...

7 1
možnosti

Jó,

Jarouš Cimrman, ten když se po dvou pivech nad vším zamyslel tak si u Ruské FSB nechal patentovat spodní prádlo a Ruská FSB zjistila, že pokud se spodní prádlo novičoklem nainpregnuje, tak potom vydrží hodně, hodně dlouho. Nevalnyj tuto inpregnaci nesnesl, protože jej potom novém čoklu začali svrběli koule a odpadávali mu kaštany a tak je rád, že jej v Německu nakonec dali dohromady a má opět na svém místě také i kaštany!

0 0
možnosti
Foto

Představuju si to takhle. Agent Čurila Plenkovič / je to Vaskovo alias/ dostal od Marusjy seznam, co má nakoupit ke snídani a kopejky na nákup. Dala mu navíc na jeden telefon, aby zavolal strejdovi Voloďovi k vánocům. Uvědomil si, že pravoslavné vánoce jsou daleko a aby nemusel vracet kopejky, rozhodl se, že si udělá zásluhy a zavolá jinam. Zašel do budky, vytočil 8808, ozvala se centrála a Vaska pravil : " Dejte mi Stasi, nebo jak si teď v v Bruselíně říkají, mám pro ně sološčuku /Čech říká podobně sólokapr/. Nic za to nechci jen filety z Makrely pro mně a pro strejdu a pomník v Trevíru . A pak žvanil a žvanil.

Taškařice s Navalným jsou urážkou skutečných obětí režimu jako byla Anna Politkovskaja a další.

2 0
možnosti

Nikdy by mě nenapadlo, že by některý bloger, snad s výjimkou Zieglera a Flašky, kteří vidí rusáky i ve snu, téhle naprosto stupidní vánoční pohádce uvěřil.

Leč, mýlil jsem se. Mediální masáž u lidí kteří zapomněli používat vlastní hlavu, dělá holt svoje.

11 3
možnosti

Milý Dane. Agenti s Novičokem a Skripalem byli také pohádka, že? A když se zdokumentoval celý pohyb těch dvou ruských gay turistů po Anglii, tak vaše obhajoby a kecy Zemana nějak utichly. Jejich vystoupení v ruské TV tomu dalo korunu. Tenkrát to i pro vás byla, pohádka, že? Nevíte, kde je těm dvěma klukům konec?;-)

2 1
možnosti

Málo platný, ten Putin je prostě rafinovanej...

5 0
možnosti
Foto

Jestli se nemýlím, tak v tom máte chronologickou chybičku, nejprve udeřil Navalný a teprve pak zazněla Putinova poznámka, že jeho tajné služby by byly důslednější.

2 0
možnosti
Foto

nemohli by si demokrati vymyslet uvěřitelnější důvody k protiruské kampáni ?

11 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik