Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky diplomatickému a mediálnímu rozruch Rusové upustili od "výchovné" lekce pro naše komunální politiky a tak bylo rozhodnuto propašovaný materiál použít jinde, jinak by to bylo plýtvání. Ovšem ruská opozice je léty zocelená a vydrží mnohem víc než nějaký civil v komunálu.

0 0
možnosti
ŠB

Kde urobili súdruhovia chybu, keď nimi vyvinutá super zabijácka nervovoparalytická látka nedokáže zabiť žiadnu obeť proti ktorej bola použitá? Buď to vyvíjali imperialistický agenti, alebo tie útoky má na svedomí niekto úplne iný a cieľom nebolo zabiť obete.

5 1
možnosti
JK

No a pak že soudruzi putinovci nemají fantazii. Realita bude taková, že tu práci zase odflákly, protože jak známo, v totalitách není důležité vykonat práci ale činnost. Činností je pak vykonána žádná, nebo maximálně poloviční práce, takže je potřeba několika činností na vykonání jedné práce. Tím pádem za zvýšeného úsilí (několik činností) se splní plán papírově na 150% i více, i když skutečnost je 50% a méně.

Tímto způsobem jsme za socializmu doháněli západ i my, aby se nakonec ukázalo, že jsme o několik generací pozadu. Což má na svědomí samozřejmě někdo úplně jiný než soudruzi, protože na nás pokrok nepočkal.

0 0
možnosti
Foto

I málo slovy lze sdělit podstatné.

Karma a 

3 1
možnosti
VB

Proč Novičok? Protože Nordstream.

2 0
možnosti
IZ

To ale jsou bláboly ;-D;-D;-D

3 3
možnosti
JF

...na ty jste tu odborník vy, Zbořile

0 0
možnosti
Foto

R^ Přesně. Karma jako hrom.

5 0
možnosti
JN

J26o45s42e21f 16N57i54k32l

3. 9. 2020 18:54

..máte to jednoduché...jako kdyby jste četl jen matematicko- fyzikální tabulky...hlavně, že máte jasno..:-P

2 3
možnosti
MV

Pokazde mi udela radost, kdyz nekdo dokaze popsat situaci jasne a kratce. Dekuju za to a preju fajn dny. Karma

2 1
možnosti
JF

Jazyku Vítův zlý, zlolajný, car je hodný, to jen bojaři jsou zlí! :-P

0 0
možnosti
Foto

Moc doufám, že pan Navalnyj přežije a probere se z komatu. A pokud někdo snad chce ještě pádnější důkazy o "kvalitě" oněch "bratří z Východu", jejichž "bratrskou návštěvu" ze srpna roku 1968 jsme si nedávno připomněli, pak mi nad jejich hloupostí a naivitou zůstává rozum stát.

7 2
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik