Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klaus se Zemanem porodili Babiš a podíleli se na jeho "drobných chytračinkách", Preol, Lovochemie, Synthesia, Unipetrol, Precheza, DEZA, o potravinářském průmyslu nemluvě. Synáček se trochu vymknul z kontroly a nyní se jim dostal do úzkých, těžko ho někým nahradí a budou ho držet stůj co stůj, jen je otázka kolik to bude Babiše stát. První úkol je úplné zničení ČSSD, zde je mise u konce, druhý bude nastartovat jinou spřízněnou stranu. Mladej Klaus čeká v blocích na povel, ale Zemanovci jsou mrtvá investice (a že to stálo rusáky majlant). Takže koho vytáhne Zeman z klobouku? Obávám se, že pohrobka ČSSD, recyklovanou stranu, zázračně očištěnou od dluhů.

Jen ty lidi na náměstí do toho hází vidle, na radikální operaci to chce klid a řádnou mediální přípravu, to ba nebyl problém, prostředky jsou připraveny. Kardinální otázka tedy zní, jak dostat lidi z náměstí. Jestli nyní povolíme, pak jsme my i naše děti nahraný, okradený národ se bude vzpamatovávat dlouho.

1 0
možnosti

R^ Babišovi nějak spadl hřebínek!!

0 0
možnosti

:-)......Pane autore, myslel jsem,že Vám dám po úvodu +, ale zklamal jste mě! Jmenujte lepšího premiéra než je Babiš, budu rád. Vždyť ta opozice, která křičí jak přišlápnutý ratlík za svůj život, kromě planého tlachání, by nedovedla sbít ani psí boudu! RvRvRv!!

0 4
možnosti
Foto

To ale Babiš taky nedokázal

5 1
možnosti
Foto

Má to háček, Napoleon skončil na Svaté Heleně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik