Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestliže Zlatopramenu říkáte pivo a myslíte si, že se pije v Praze, tak jste tedy opravdu znalec. Škoda mluvit.

0 0
možnosti

On už se o to Budvar před několika lety pokusil, výsledkem je Pardál, který je více hořký. Vzhledem k tomu, že v supermarketech je to pivo, které je nejčastěji ve slevě, tak asi pijáky piva moc neoslovuje.

0 0
možnosti

Jo, take jsem ho ochutnal, opravdu nic moc. Domnivam se, ze ta obrovska reklama na jez byla ztratova.

0 0
možnosti

Dobrý den , ne není .

0 1
možnosti
Foto

Myslím, že dneska už je to celkem jedno. Existují spousty malých pivovarů, které nabízejí nepřeberné množství piv různých odstínů hořkosti, nasládlosti a podobně, takže každý si mlže vybrat přesně to své. A nebo je střídat podle toho, nač zrovna dostane chuť.:-P

0 0
možnosti

P79e34t15r 69N93ě13m45e87c

7. 3. 2019 15:25

Budvar se dá pít, ale je moc sladkej.

Ale každé zboží má svého kupce.

1 0
možnosti

Lahvové bylo dost často ve slevě, loni až 12,90 v drahé Bille. Nemá sice hořkost, ale připadá mi jeho chuť proti lahvové Plzni taková "čistá", poctivá.

0 0
možnosti

Nevim, zda je to spravny krok. Budvar svou chuti pripomina bavorska, hlavne svetoznama mnichovska piva. Sice nejsem zrovna milovnikem Budvaru, ale nechal bych to tak jak to je.

2 0
možnosti

Vyzkouší to jen na jednom druhu, jinak vše při starém. Zajímavé, že v Německu vždy stál lahvový Budvar o dost víc než Plzeň.

0 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik