Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé, jak se Zemanobijci dokáží pitvat v problému a v podstatě psát a vykřikovat už o něčem jiném, než bylo na začátku. Níže v diskusi vám pan Woloszcuk připomněl, že na začátku případu bylo něco jiného: "je Rusko jediným státem na světě, který je schopen vyrobit látky typu novičok?" Samozřejmě, že není a příčetných států, které financují vlastní obranu a chtějí aby byla připravena a tudíž vůbec k něčemu byla, jsou na světě desítky. Většina z nich bude "státnicky" tvrdit, že novičok kolem nich ani nešel, ale ve skutečnosti ta samá většina s ním už experimentovala, alespoň ve smyslu vývoje antidot, což je logické, dává to smysl a ten, kdo byl někdy na vojně, asi nemá problém to pochopit

Mě napadla jedna myšlenka. Dát těmto bojovníkům čuchnout, šňupnout, či jinak aplikovat novičok vyrobený, testovaný nebo syntetizovaný a pozorovat, jaký je v jeho účinku rozdíl. Jakou skupinu si vyberete vy?

0 0
možnosti
MK

M60i81l62a85n 58K88e43s66l

7. 5. 2018 16:48

Pozdě bycha honit.Ten objev premiéra v demisi,že jsme jed nevyráběli,ale jen testovali přišel pozdě.Jedna věhlasná dáma totiž již stačila prohlásit ,že přece nemůžeme v této věci říkat něco jiného než říkají naši spojenci.No a nyní premiér v demisi říká to ,co říkají naši spojenci.Myslíte,že se mu dá věřit. Moc ne.

3 0
možnosti
Foto

Místo těchto "hlubokomyslných úvah" (myslím, že znám Vaši tvorbu již z LN) byste měl psát jednoduchá hesla typu:

"Ostatně soudím, že Miloš Zeman (Václav Klaus) se nikdy neměl stát prezidentem".

1 1
možnosti
MB

ajné služby tomu nerozumí. Jistě ani neví, jak se dá vyhubit brouk Kůrovec. To ví Miloš, přiďte se poradit, uklonit - Jinak ani povýšení do hodnosti generála se konat nebude ! Totéž platí o profesorech, tupci jedni ... :-)

0 0
možnosti
RW

Otázka přece není, zda syntéza milgramů látky může být označena jako výroba. Původní otázka zněla je Rusko jediným státem na světě, který je schopen vyrobit látky typu novičok?

3 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, že o to šlo od samého počátku. A od samého počátku Rusko tvrdilo, ež jsou i jiné země, které to zvládnou a nelhalo.

V to je zakopaný pudl a jestli to byly mikrogramy, gramy nebo kilogramy už není tak podstatné.

I jaderná velmoc je jadernou velmocí, pokud zvládne výrobu jediné pumy.

2 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik