Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

Pane Vít, Vaš názor na Zemana sdílím beze zbytku. Osobně to vidím ještě negativněji než Vy. Pokud se týká italské mafie tak jste podlehl lžím slovenkých mafiánů, kteří do značné míry udávají tempo a směr. Ten mýtus o tom, že italské mafie je vina na úkladné vraždě slovenského investigativního žurtnalisty a jeho družky je nehorázný výmysl slovenké vládní sebranky. Žádný italský profikiler nepoletí 900 km do slovenské vesničky aby někoho zcela amatérsky popravil. Nezná terén, nezná jazyk, nemůže se orientovat a plánovat vraždu 2 lidi, které nezná a nikdy neviděl. A když, tak za obrovskou sumu. Italská mafie však pracuje diskrétně a vždy dobře kalkuluje. Myslíte, že vyhodí 100 tis., když tu špinavou práci za ně rád udělá kdejaký slovenský kriminálník za bakšiš, ve srovnání s italským proficleaner?

Italská mafie je pouhé klamání prostých slovenských občanů. Italská mafie by se o Slovensko nikdy nezajímala, kdyby tam nenašla velmi ochotné kolaboranty z řad slovenké vlády. A to je prohnilá společnost kanálníků s vyhraněnou kriminální energií.Tetokrát jim ty sprosté lží a ta komedie s tím milionem € za dopadení vraha nepomůžou. Zajímá se o tu kauzu už mezinárodní novinářská asociace. Slováci by si měli uvědomit, že zvířecí komunistické manýry se v civilizované Evropě nebudou pardonovat.

0 0
možnosti
JK

Zeman: "Je mi líto, že byl zastřelen novinář, je to proto, že si ve své práci nevzal příklad z J.Soukupa, pak by se mu to nestalo. Apeluji i na blízké osoby takových rebelských novinářů, aby jim jejich prodejně děvkařskou práci důrazně rozmluvili, nebo by mohly dopadnout stejně."

Tímto by trefil přesně ten vzkaz k novinářům, který ta vražda měla mít původně.

0 1
možnosti
FT

Tak něco takového může prohlásit jen totální idiot. Ani ten nejslabomyslnější kriminálník z podsvětí nebude otevřeně vyhrožovat novinářům za to, že se snaží najít pravdu. Ne u příležitosti této tragedie. Tím myslím Zemana, ne pana Kučeru.

0 0
možnosti
JR

J63a17r18a 18R72a68n75k

28. 2. 2018 22:42

Hodnoceni pana Zemana zapadnimi medii nebylo od pocatku nijak lichotici...

Critical of journalists, Czech President Zeman relies on media allies ...

https://ipi.media/critical-of-journalists-czech-president-zeman-relies-on-media-allies/

Jan 4, 2018 -

The Czech Republic's anti-Havel – POLITICO

https://www.politico.eu/article/the-czech-republics-anti-havel/

Nov 14, 2017 - Miloš Zeman is also the president of the Czech Republic. His first

https://ipi.media/critical-of-journalists-czech-president-zeman-relies-on-media-allies/

Jan 4, 2018 -

0 0
možnosti
Foto

Plně s Vámi pane Vít souhlasím a karma.

On to (Zeman) pod nátlakem okolností a neudržitelnosti nakonec udělal prostřednictvím svého mluvky. Sám se ale musel asi hodně žinýrovat. Forma je ale taková opovržlivě zemanovská. Posuďte sám.

Citace Ovčáčka:

Pan prezident odsoudil vraždu slovenského novináře J. Kuciaka a jeho snoubenky M. Kušnírové a vyjádřil naději, že bude pachatel dopaden.

13:36 - 27. 2. 2018

4 0
možnosti
Foto

Co je na tom opovržlivého?

0 0
možnosti
Foto

Prezident žádná nenavistná prohlášení vůči novinářům nikdy nečinil. Jen posměšná a pohrdlivá, protože to nejsou žádní polobozi a svemu povolání dělají jen stěží čest.

Ba co vic, mnozí jsou úplatni a jen velmi nemnozí čestní. A jeden zavražděný to v žádném případě nenapraví.

2 2
možnosti
MJ

Koukám, že už ani paměť Vám neslouží

1 0
možnosti
KP

Bohuzel, rovnice (stari + sedive vlasy) = moudrost , vzdy neplati.

0 0
možnosti
FT

Od určité věkové hranice a v důsledku genetických a epigenetických vlastností platí: stáří, šedivé vlasy a rádoby vševěd = zlomyslnost, agresivita a sklerózou podmíná nenávist ke změnám a všemu novému.

0 0
možnosti