Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Tak nevím. Mám se nejlíp jak jsem se kdy měl a že za komančů bylo líp bych neřekl ani za zlaté prase. Ovšem pokud by EU měla být vícerychlostní, pak bych prosil ČR zařadit mezi státy, které pojedou na první rychlostní stupeň. Řítit se v současné mlze, po německé dálnici dvoustovkou, mně nepřipadá jako nejchytřejší nápad. Jo a čím dál více mně připadá, že začínám žít svůj život podruhé. Jenom ty nápady jak máme nově, šťastně, internacionálně ... co to kecám ... multikulturně žít ... přichází z úplně jiné světové strany, než za socíka.

0 0
možnosti
Foto

......Německo je plně demokratickou zemí.....která se nám proti naší vůli snaží vnutit pár tisíc nekompatibilních migrantů s mlhavým příslibem dalších v dalším čase. To mi příliš nepřijde jako demokracie, spíše je to jejich tradiční fašismus.

3 1
možnosti
RS

Ja bych se zameril na to se u nas stalo v roce 1989. Tenkrat se delila komunistcka strana na aparatciky a ty kteri nebyli uplne blbi. Ti vedli nase hospodarstvi( k bankrotu). Ti museli tusit co se poripravuje. Proto postavili na nohy plan B. Zbavili se aparatciku a statni majetek si v ramci privatizace rozdelili. A to podle ruskeho vzoru. V Rusku zbohatli lide kolem Putina. U nas zbohatl oligarcha Babis taky diky Zemanovi Pochopitelne. Rodina Babisu patrila za totality ke komunisticke elite. Byli to taky policejni dustojnici. Stary Babis byl spion. Proto mohl Andrejko chodit ve Svycarsku do skoly. Tam zacal kometovy vzrust Babisova majetku.

2 0
možnosti
DH

D65a71v10i88d 77H35o78l71e83c

14. 5. 2017 11:22

je důležité podle vás lézt Bruselu do zadku.

2 2
možnosti
Foto

Sankce proti Rusku jasně dokládají, že vztah EU vs. Rusko je oboustranně vyvážený. Líbilo se mi, jak zmiňujete, že dnešní mladá generace nemá zkušenosti s reálným socialismem. A jakou politiku dnes podle Vás dělá EU?

2 1
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik