Kapesní mimozemšťan v akci

Napohled nic moc.  Vypadá jako zadeček většího pavouka, ovšem bez noh.  Na spodním okraji svého  kulatého placatého těla má jemné třásně. Občas se na nich trochu nadzvedne a vzápětí žuchne zpátky na linoleum.

Napohled nic moc.  Vypadá jako zadeček většího pavouka, ovšem bez noh.  Na spodním okraji svého  kulatého placatého těla má jemné třásně. Občas se na nich trochu nadzvedne a vzápětí žuchne zpátky na linoleum.  Zvolil si území mezi kuchyňskou linkou a ledničkou. Nevydává žádné artikulované zvuky ani nevysílá  signály v oboru viditelného spektra. Dorozumívá se výhradně telepatický, což je dost na nervy. Je obtížné rozlišit, co si myslím sám a co my ten ferina vsugeroval. Naštěstí  existuje způsob jak se dobrat  pravdy. Metoda je prostá, na kapesní kalkulačce zadám obtížnější vypočet, například  "13 umocnit na ln69 " . Napadne-li  mě nějaké devítimístné  číslo, například 52066,0695, stisknu klávesu "= " a pokud výsledek souhlasí, je můj mimozemšťan  v  akci. Dalších pár minut je pak ochoten se mnou komunikovat.

 

 Přesně předpovídá počasí, burzovní zprávy, jeho koníčkem jsou hloupé chyby  našich politiků, už vícekrát projevil ochotu  je zkonzumovat, na čemž by vydělali  jak mimozemšťané tak lidstvo. Poučil jsem ho, že pojídání lidí by mohlo narušit budoucí dobrosousedské vztahy  obou galaxií. Nicméně, že by se mohla prosadit jistá výjimka, a to preventivní konzumace islamistů.  Pokud by to nestačilo. našel by se i další  škodlivý  odpad lidské společnosti. Bohužel mu více sdělit nemohu, protože v této oblasti je u nás drasticky omezena svoboda slova.

 

Můj kosmický přítel sebou několikrát  žuchnul na linoleum.   Pak zmizel pod plynovým sporákem.  Tohle dělává, když ho zvláště dojme lidská omezenost.

Autor: Václav Vít | středa 24.5.2017 10:20 | karma článku: 10,64 | přečteno: 169x
  • Další články autora

Václav Vít

Kdo může za tornádo Masaryk

25.6.2021 v 12:28 | Karma: 14,46

Václav Vít

Pročučkne si Miloš Joea?

5.5.2021 v 14:10 | Karma: 19,17

Václav Vít

Gardo, do boje!

11.4.2021 v 10:02 | Karma: 7,47